Delta i Kaspersky Security Network

När du deltar i Kaspersky Security Network skickas Kaspersky-programmets statistik automatiskt till Kaspersky för att förbättra skyddet för din Mac.

Obs! Kaspersky samlar inte in, behandlar eller lagrar några personuppgifter utan ditt uttryckliga samtycke.

Deltagande i Kaspersky Security Network är frivilligt. Du måste välja om du vill delta när du installerar programmet. Du kan dock när som helst ändra ditt beslut.

Att aktivera Kaspersky Security Network om du använder Kaspersky utanför EU, Storbritannien, USA eller Brasilien

Att aktivera Kaspersky Security Network om du använder Kaspersky inom EU, Storbritannien, USA eller Brasilien